top of page

Voorwaarden Workshops

Hoe gebeurt de betaling van een workshop?

Van zodra je van ons een mail of bericht hebt ontvangen dat er nog plaats vrij is, krijg je de betaalgegevens om het volledige bedrag over te maken voor de workshop.

Wat zijn de voorwaarden voor de inschrijving?

Van zodra we naar jou het mailtje gestuurd hebben dat er plaats is heb je 7 dagen de tijd om de overschrijving te voldoen, hebben we je betaling niet ontvangen binnen die tijd dan behouden we ons het recht om je workshopplaats aan iemand anders door te geven.  Door je bedrag van de workshop te betalen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. NO SHOW = NO REFUND

Waar  gaan de workshops door?

Ze gaan door waar onze winkel is: Dorpsstraat 124, 3665 As. Op verplaatsing kan op aanvraag en bij een minimum aantal deelnemers. Besloten workshops kunnen ook.

Wat als je de workshop annuleert of niet komt opdagen?

Bij annulering van een workshop wordt het bedrag door ons ingehouden ter compensatie van de voor jou gereserveerde plaats en vergoeding van reeds aangekochte materialen. Je kan altijd iemand anders in je plaats laten komen. Als er omwille van corona maatregelen een workshop moet worden uitgesteld dan krijg je een plaats op de nieuwe datum als de workshop terug door mag gaan van de overheid. 

Wat breng ik mee naar de workshop?

Alle materialen en ingrediënten zijn reeds aanwezig op de workshop of duidelijk op voorhand doorgegeven want je als deelnemer moet meenemen.

Heb je nog vragen kan je mailen naar cakesbymarique@gmail.com of bellen 0472/977145

bottom of page