top of page

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die Cakes by Marique aanbiedt. Door een bestelling te plaatsen of je in te schrijven voor een workshop via de mail, persoonlijk bericht of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Bestelling plaatsen:

Het is aangeraden minimaal 1 maand van tevoren te bestellen omdat de agenda snel is volgeboekt. Vermeld alvast uw adresgegevens, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor de smaak. U kunt foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Foto’s ter inspiratie worden niet 100% nagemaakt omwille van copyrights.  De bestelling is definitief als deze is doorgenomen met de klant en het contract is opgesteld en de aanbetaling is verwerkt. Als er binnen de afgesproken datum nog geen aanbetaling of gehele betaling heeft plaatsgevonden behoudt Cakes by Marique het recht om de opdracht te annuleren of te weigeren. Cakes by Marique is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie.

Minimumbestelling dient voor 10 personen te zijn.

 

Betaling:

Betalingen dienen voor de afgesproken datum te zijn aanbetaald en het resterende bedrag zoals afgesproken en vermeld op contract. (m.u.v. last minute bestellingen). Aanbetaling van 1/3de van het totaalbedrag binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling. Last minute bestellingen dienen onmiddellijk betaald te worden.

 

Allergenen:

Cakes by Marique maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit zijn Ei, Pinda, Noten, Soja, Gluten en Melk (inclusief Lactose). Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als u een allergie heeft dient u dit te alle tijden te vermelden om problemen te voorkomen. Cakes by Marique is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Allergenen vrije desserten zijn te bespreken naar de mogelijkheden.

 

Bestelling annuleren en/of wijzigen:

Bestellingen dienen per mail, persoonlijk bericht of anderszins te worden geannuleerd, de aanbetaling kan niet worden geretourneerd. Wijzigingen qua design, uitvoering, smaak dienen 2 weken voor de ophaal of bezorgdatum te zijn besproken of dit nog kan worden gewijzigd (m.u.v. geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen).  Het aantal personen kan niet worden gewijzigd.

 

Afhalen en bezorgen:

De bestellingen dienen op de afgesproken datum en tijd te worden opgehaald in de winkel. Als de bestelling door de klant is opgehaald ligt de verantwoordelijkheid bij de klant.

Cakes by Marique is niet aansprakelijk voor vervoersschade of ontstaande schade aan de bestelde producten na het ophalen of gevraagde levering van bestellingen. Zodra de bestelling de winkel uitgaat is de klant verantwoordelijk.

 

Bestellingen laten leveren:

De bestellingen worden bij afleveren door Cakes by Marique, indien nodig op de daarvoor bestemde tafel opgebouwd en gepresenteerd. Als de klant niet aanwezig is op de locatie dient er door de ontvanger een verklaring te worden ondertekend dat de bestelling correct en ongeschonden is afgeleverd en opgebouwd. Levering is per km te betalen aan 0,50€ per km heen en terug vanaf de winkel.

 

Bewaren:

Alle producten dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur geconsumeerd worden. De producten dienen dan 1 uur (afhankelijk van de omgevingstemperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 3 dagen na het ophalen/afleveren koel bewaard worden afhankelijk van de bestelling. Cakes by Marique is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd en of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Klachten:

Als u niet tevreden bent over de producten dient u dit direct of binnen 24 uur na ophalen/afleveren te melden bij Cakes by Marique. Hierbij dient u een stuk van het product te kunnen overhandigen zodat ik deze kan beoordelen en een passende oplossing kan bieden. Kunt u geen stuk van het product en of foto’s overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken dan wordt u klacht niet in behandeling genomen.

 

Disclaimer:

In de desserten of decoraties is het mogelijk dat er zich niet eetbare materialen bevinden zoals; douwels, ijzerdraad, prikkers,… bevinden om het dessert of decoraties steun te bieden. Dit wordt steeds duidelijk vermeld bij ophaal/levering.

Workshop:

Bij een reservering krijg je een betalingsuitnodiging die dient te worden voldaan binnen de 7 dagen. Na 7 dagen vervalt je reservatie bij niet betaling zonder enig bericht. No show = no refund! Er wordt specifiek materiaal voor je deelname aangekocht en plaats voorbehouden. Wel mag je iemand anders in je plaats laten deelnemen als je onverwacht niet meer kan. Als er een workshop moet worden verplaatst omwille van corona maatregelen krijg je jou gereserveerde plaats op de nieuwe datum. 

 

 

Intellectueel eigendom:

Alle ontwerpen, foto’s, teksten en video’s op mijn Facebookpagina, instagram en website zijn eigendom van Cakes by Marique en vallen onder intellectueel eigendom en auteursrecht. Cakes by Marique mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Door een aanbetaling gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.

bottom of page